Actual

CSU UVT, ÎN TOPUL TIMIȘEAN 2023

by: comunicare

0

Direcția Județeană de Sport Timiș a dat publicității clasamentul sportiv pentru anul 2023, în baza rezultatelor centralizate. Au fost întocmite și de această dată, un clasament al disciplinelor olimpice și unul al sporturilor neolimpice.

Cel mai bine clasat sportiv ce reprezintă CSU Universitatea de Vest din Timișoara este luptătorul Patrik Gordan, format la CSS 1 Timișoara și legitimat la clubul nostru. Patrik a fost medaliat cu bronz la Campionatele Europene Under 20 de anul trecut, iar pe plan intern a câștigat trei medalii de aur la cele trei categorii de vârstă la care a evoluat: ”naționalele” de seniori, cele de tineret și U20. La competițiile U20 acesta a evoluat sub „culorile” CSS, iar la cele de seniori și tineret sub cele ale CSU UVT. Gordan e pregătit de antrenorul Marius Olaru.

CSU UVT e prezent și în topul neolimpic prin trei sportivi de la secția de karate: Ioana Popescu, Bogdan Hrițcu și Mihai Stanciu. Popescu are patru poziționări în vârful podiumului la campionatele europene, e dublă vicecampioană continentală și dublă campioană națională. Hrițcu a adunat patru medalii europene – două de aur, una de argint și una de bronz – precum și trei titluri naționale la nivelul seniorilor. Stanciu este triplu campion european, dublu campion national. Sportivii de la karate sunt pregătiți de antrenorul Adrian Nagel.

Felicitări sportivilor și antrenorilor, multă baftă și în 2024!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin