Volei

CSU UVT – DEJ, CU OCHII PE CLASAMENT

by: comunicare

0

Echipa noastră de volei se pregătește de un meci cu Unirea Dej, foarte important pentru configurația pe termen scurt a ierarhiei din Divizia A1. Întâlnirea e programată miercuri, de la ora 16, la sala UVT sin zona Oituz/Popa Șapcă.

CSU Universitatea de Vest pare într-o formă sportivă mai bună decât în săptămânile de toamnă, deoarece reușește să mai ”ciupească” un set sau chiar un punct în fața unor formații mai bine cotate. La fel s-a întâmplat în week-end, la redutabila SCM U Craiova, astfel că încrederea băieților noștri e în creștere; totul e ca ei să confirme și în partidele cu adversari apropiați, precum cel de mâine – Unirea Dej, clasată o poziție mai sus, cu trei puncte mai mult.

”Am făcut câteva jocuri bune și deja adversarele nu mai vin cu acea lejeritate la meciurile de la Timișoara. Va fi un meci foarte greu, pe care sper să-l trecem cu bine. Așa cum sperăm noi la victorie, așa o fac și adversarii, care am văzut că s-au mai întărit în iarnă. Referitor la lotul nostru, mai avem unele probleme medicale, pe care sper să le depășim până la momentul startului de meci” a spus antrenorul principal al studenților, Sorin Schiesz.

Vă așteptăm la sală să-i susțineți pe băieți!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin