Volei

”ABONAȚI” LA SETURI LUNGI

by: comunicare

0

Voleibaliștii noștri au început anul calendaristic cu un meci acasă contra celor de la CSM Constanța, în fața cărora aveau țanse să obțină un no punct supriză, așa cum s-a întâmplat la precedentul meci cu Dinamo București. De data aceasta s-a teminat 3-1 pentru formația dobrogeană, care a luat primul, al doilea și al patrulea set. Poate istoria meciului s-a scris în setul secund, când s-au jucat 58 de puncte!! S-a terminat 30-28 pentru CSM Constanța, după ce și jucătorii noștri au avut șansa să închidă setul, însă le-a lipsit inspirația. La fel de adevărat este că reversul medaliei l-am consemnat în setul al treilea, când oaspeții au condus cu 23-19, însă CSU UVT a avut puterea să-l încheie cu două puncte avans și să mai spere la un eventual tiebreak. Din păcate, în setul al patrulea, jocul s-a rupt și învingătoarea s-a decis destul de clar. Ea a fost CSM Constanța, după 3-1 scor final, pe seturi 25-20, 30-28, 24-26, 25-15.

”Am arătat destule plusuri la acest început de an, dar se pare că nu suficiente pentru a face un rezultat mai bun. A absentat Bădiceanu – bolnav toată săptămâna – însă chiar și în aceste condiții Agache și-a făcut treaba. Evident, că dacă am avea o bancă mai lungă, ne-ar ajuta să obținem rezultate mai bune. Cred că și în condițiile acutale, trebuie să fim mai curajoși în finalurile de set” a spus antrenorul CSU UVT, Sorin Schiesz.

Echipa noastră va avea o deplasare grea la SCM U Craiova, apoi va avea o săptămână foarte aglomerată, cu joc acasă contra Unirii Dej și imediat după aceea pe terenul celor de la Rapid București.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin