Volei

UN PUNCT MARE, CU DINAMO!

by: comunicare

0

Voleibaliștii noștri au reușit un rezultat excelent azi, în ultimul meci oficial al anului 2023, în ciuda înfrângerii. Dinamo București a câștigat la Timișoara meciul cu CSU Universitatea de Vest, scor 3-2, ceea ce înseamnă că unul din cele trei puncte rămân în Banat, după o evoluție dezinvoltă a elevilor lui Sorin Schiesz, în special pe parcursul seturilor I și al III-lea. Tehnicianul a remarcat după meci că echipa timișoreană a evoluat fără nicio presiune și a reușit să speculeze relaxarea oaspeților din primul set, apoi s-a ridicat la nivelul adversarei și în actul al treilea. În celelalte seturi, Dinamo s-a mobilizat, a confirmat că e favorita la victorie și a închis meciul, în cele din urmă după 5 seturi. La echipa noastră au lipsit Bădiceanu (plecat la serviciu) și Gologăneanu (absent motivat). Cei mai eficienți oameni ai UVT-ului au fost Robert Vîrlan cu  19 puncte, Ioan Moraru cu 15 puncte și Sergiu Călin cu 10 puncte.

”Ne iese mai bine jocul, atunci când evoluăm fără vreo presiune. În schimb, cu echioele de valori apropiate nouă, e mai greu, pentru că jucăm mai crispat, să nu greșim. S-a văzut și de data aceasta, când am reușit un rezultat extraordinar, trebuie să recunoaștem. Acceptăm cu bucurie acest punct!” a mai spus, după meciul cu Dinamo, antrenorul CSU UVT, Sorin Schiesz.

Vacanța de iarnă e foarte scurtă pentru ”universitarii” timișoreni, care vor începe returul în 13 ianuarie, cu meciul de acasă în compania echipei din Constanța.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin