Volei

ȘTIM SĂ ȘI CÂȘTIGĂM!

by: comunicare

0

În al doilea week-end din decembrie, voleibaliștii noștri și-au făcut cadou de Sărbători prima victorie a campionatului, 3-1 în partida cu Universitatea Cluj. Rezultatul face ca băieții să predea ”lanterna roșie” tocmai adversarilor noștri din această întâlnire.

Meciul a fost unul de mare luptă, cu scoruri apropiate în toate cele patru seturi: 25-21, 23-25, 26-24, 25-22. În primul set, oaspeții au luat un avans ce părea decisiv, 15-10, dar bănățenii au reușit să egaleze la 20-20 și apoi să obțină patru mingi de set, prin desprinderea la 24-20. Partea a doua a fost mai echilibrată, cu CSU UVT la conducere în mai multe rânduri și cu clujenii mai inspirați la închiderea setului. Antrenorul Sorin Schiesz remarca după meci că în setul al treilea s-a decis soarta meciului: ”Am luat un avans consistent, 19-11, dar ei s-au apropiat, au egalat la 22 și chiar au preluat conducerea. Ne-am concentrat însă mult mai bine decât în alte prilejuri și am reușit să luăm setul, ceea ce ne-a descătușat pentru restul meciului și ne-a făcut să jucăm mai constant în ultimul set. Vom vedea dacă victoria aceasta va aduce și alte victorii, dar cu siguranță ne va spori încrederea; avem nevoie de astfel de meciuri disputate, pentru a continua progresul mult dorit” a mai spus tehnicianul bănățean.

CSU Universitatea de Vest din Timișoara mai are două jocuri oficiale în  acest an calendaristic – deplasarea de vineri, la Arcada Galați (care a pierdut derby-ul din fruntea clasamentului cu Corona Brașov, scor 0-3, în orașul nou promovatei) și meciul de acasă cu Dinamo București din următoarea zi de vineri, 22 decembrie, foarte probabil la orele prânzului.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin