Actual

NE MÂNDRIM CU EI, ÎN 2023

by: comunicare

0

Apropierea finalului de an ne face să privim retrospectiv spre cele mai frumoase rezultate ale sportivilor noștri. Am avut parte de bucurii în mai toate disciplinele CSU Universitatea de Vest din Timișoara, astfel încât îi trecem în revistă pe ”premianții” din 2023 remarcați și cu prilejul galei festive din acest decembrie.

În BADMINTON, Collins Filimon a devenit triplu campion național de seniori, iar Andra Stoica și Maria Duțu au bifat titlul național la dublu; Maria e și câștigătoare de Cupa României împreună cu Florentina Constantinescu. Laura Constantin e campioană națională de tineret, câștigătoare a Cupei României tineret la aceeași categorie de vârstă, iar Vlad Dehelean, campion național U17. Secția de badminton e pregătită de antrenorul Florin Posteucă.

La CICLISM, pentru Georgeta Ungureanu, anul 2023 a fost anul titlului la Campionatele Naționale de șosea, în proba de fond, iar Alexandra Cioclua fost dublă caampioană de junioare a României pe șosea și câștigătoare a Cupei României de junioare tot pe șosea. Alte două ete, Natalia Mănescu și Andra Racolța au devenit campioane naționale pe pistă. Antrenorul secției de ciclism este Alexandru Drilea.

La FOTBAL, Universitatea de Vest din Timișoara și-a păstrat titlul de campioană universitară avându-i în lot pe Adrian Bain, Andrei Cărăbaș, Alexandru-Daniel Contescu, Alexandru Balabuc, Cosmin-Ștefan Gladun, Denis-Ioan Hotca, Octavian Andrei Popescu, Claudiu Dantes Matiş, Răzvan-Andrei Morariu, Florin-Vasile Olariu, Mihai-Ilie Olariu, Andrei-Robert Olaru, Angelo-Sorin Olteanu, Alexandru Piftor, Răzvan-Cosmin Pițigoi, Raul-Cristian Popa, Alexandru Danci, Sinisa Sporin, Dragoș Mihai, Gabriel Andreca, Pavel-Fabian Popovici și Wamala Moses. Staff-ul echipei a fost format din Emanuel Pătrașcu, Vlad Bura, Ionuț Vucea, Ovidiu Olariu, Gabriel Bîzoi, Alin Miloș, Andrei Chițoiu și Răzvan Mohorîta.

Secția de KARATE s-a evidențiat cu cinci sportivi: Mihai Stanciu (trilplu campion european, dublu campion national, dublu cîștigător al Cupei României), Alexandru Schein (aur, argint și bronz european, campion național, cățtigător al Cupei României), Ioana Popescu (cvadruplă campioană europeană, dublă vicecampioană contitnetală, dublă campioană națională, dublă câștigătoare a Cupei României), Denissa Burz (medaliată cu argint și bronz european, câștigătoare a Cupei României) și Ana-Maria Bucșă (medaliata cu argint și bronz european). Sportivii noștri sunt pregătiți de antrenorul Adrian Nagel.

La LUPTE, avem doi campioni, la categoriile lor de greutate: Kertesz Matyas la U20, U23 și seniori, precum și Cupa României U20, respectiv Patrik Gordan la U23 și seniori. Cei doi sunt pregătiți de antrenorul Marius Olaru.

ȘAHUL a avut cea mai bogată activitate pe plan local și național, prin etapele din Circuitul UVT și cele din Grand Prix România. La Campionatele Naționale de șah pe echipe, jucătorii CSU Universitatea de Vest din Timișoara au terminat cu medalie de argint la șah rapid și medalie de bronz la blitz. În primăvară, Paul-Alexandru Paraschiv a câștigat titlul național individual la ”universitarele” desfășurate chiar la Timișoara.

VOLEIUL s-a remarcat prin titlul național universitar, dar mai ales prin titlul european universitar cucerit în Portugalia, în cursul verii. În plus, e de remarcat promovarea în Divizia A1 a jucătorilor noștri: Marius Iustin Agachi, Lucian Pavel Bădiceanu, Denis Boldiș, Sergiu Florin Călin, Darius Cătălin Câmpean, Emanuel Cristian Drăgan, Leonard Giorgian Gologăneanu, Sebastian Ovidiu Micu, Ioan Dorin Moraru, Alexandru Moroșan, Radu Nucă, Rareș-Andrei Preda, Sergiu Octavian Rodina, Robert Claudiu Vîrlan. Staff-ul tehnic e compus din Sorin Schiesz, Eric Reitmayer, Ion Borozan și directorul tehnic Sorin Grădinaru.

Tuturor celor menționați, dar și colegilor lor, care s-au situat aproape de podiumuri ori medalii, le dorim mult succes și în concursurile din 2024!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin