Șah

CLASĂRI MERITORII LA RAPID ȘI BLITZ

by: comunicare

0

La finele săptămânii trecute s-au desfășurat la Sebeș Campionatele Naționale de șah pe echipe la seniori. S-au disputat probele șah rapid și blitz, unde echipa CSU UVT a participat atât la masculin cât și la feminin.

La masculin jucătorii CSU Universitatea de Vest din Timișoara au terminat cu medalie de argint la șah rapid și medalie de bronz la blitz. Fetele au terminat pe 4 la rapid și pe 6 la blitz. Echipa fetelor le-a avut în componență pe Andreea-Mărioara Cosman, Petronela-Alexandra Paraschiv și Ilinca-Petra Bățăgan, iar băieții au evoluat în formula Lucian-Costin Miron, Lucian-Ioan Filip, Adrian-Simion Sechereș, Pavel-Alexandru Nastore și Iustin Ciorgovean.

Sechereș, la turneul final Romania Grand Prix

În altă ordine de idei, de azi, se joacă turneul final Romania Grand Prix, la Alba Iulia, unde sunt prezenți cei mai buni 16 jucători ai circuitului din anul 2023. Cu mândrie și bucurie, menționăm că și CSU Universitatea de Vest e reprezentată de Adrian Sechereș. El a fost repartizat în grupa D, alături de Bogdan Daniel Deac, Maksim Chigaev și Constantin Lupulescu. Vom reveni cu informații despre evoluția jucătorului nostru.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin