Șah

PUNCT FINAL ÎN CIRCUITUL UVT

by: comunicare

0

Circuitul UVT început în primăvară, la șah, a ajuns la momentul când am tras linie și i-am premiat pe cei mai merituoși dintre concurenți. Finele sătămânii trecute a programat turneul final, la care au participat cei mai buni 16 jucători (primii 12 din clasamentul general și cei mai buni de la categoria juniori și studenți).

Învingătorul din 2023 este chiar șahistul nostru, Paul-Alexandru Paraschiv, care a totalizat 26,5 puncte. Pe poziția secundă a terminat Petru-Sebastian Ursan (ACS Șahistul Pecica) cu 24,5 puncte, iar pe cea de-a treia, Alexandru-David Korcsek (CS Muncitoresc Reșița)cu 22 de puncte. Același punctaj l-a avut și următorul clasat, Ioan-Radu Dima (ACS Hannibal București). Premiile financiare, în valori brute, pentru primii trei cclasați au fost de 2.000, 1.000 și 600 de lei.

Dintre componenții CSU Universitatea de Vest din Timișoara, David Deac s-a clasat al 7-lea cu 18,5 puncte, iar Petronela-Alexandra Paraschiv a fost a 11-a, cu 10,5 puncte.

Clasamentul final complet al turneului de a încheiat Circuitul UVT din 2023 îl puteți accesa prin intermediul link-ului alăturat:

https://chess-results.com/tnr848961.aspx?lan=1&art=1

Le mulțumim și pe această cale, partenerilor, care ne-au fost alături e parcursul acestui an, în etapele Circuitului UVT la șah: Universitatea de Vest din Timișoara, Eurodraft, Clinicile Dr. Ardeleanu, REHA Clinic, Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin