Lupte

DOUĂ TITLURI DE CAMPION LA SENIORI

by: comunicare

0

Campionatele Naționale de Lupte pentru seniori, desfășurate zilele trecute la Reșița, au adus clubului nostru doută titluri de campiona, prin Patrik Gordan și Kertesz Matyas. Ambii cuceriseră tot în noiembrie, medaliile de aur la categoria de vârstă U23. Și de data această ei au fost superiori adversarilor lor în cele două zile ale competiției.

Patrick Gordan a dominat autoritar seriile și meciurile eliminatorii ale categoriei 87kg de greco-romane; în semifinale, sportivul de la CSU UVT a trecut de brașoveanul Răzvan Păvălăsc, iar în finală a reușit să câștige în fața lui Ionuț Caras (Rapid București).

La categoria 57kg lupte libere, Kertesz Matyas a avut un traseu mai dificil, cu scoruri strânse, dar favorabile în cele din urmă. În serii chiar a pierdut în fața reprezentantului gazdelor, Andrei Bărbulescu, pe care l-a învins, însă, în prelungirile finalei mari. Anterior, în semifinale, luptătorul nostru s-a impus tot la limită în fața rapidistului Constantin Neagu.

CSU Universitatea de Vest Timișoara a mai avut în competiție alți cinci luptători: Mihai Streulea – locul 4 la 57kg, Mădălin Bulgăr – locul 5 la 67kg, Marius Bulgăr – locul 5 la 72kg, Peter Pal Pek – locul 6 la 82kg, Andrei Buzilă – locul 6 la 87kg. Antrenorul coordonator al luptătorilor este Marius Olaru.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin