Volei

CEL MAI DISPUTAT JOC AL SEZONULUI

by: comunicare

0

Voleibaliștii noștri au fost foarte aproape de a obține o primă victorie în sezonul actual, în compania formațiilor de primă ligă, chiar dacă facem referire la o partidă de Cupa României. CSU UVT a condus cu 1-0 și cu 2-1 la seturi în returul dublei manșe cu Universitatea Cluj, însă din păcate nu a avut puterea să termine în avantaj și în tiebreak.

S-a terminat 3-2 pentru universitarii ardeleni, dar întâlnirea a fost foarte echilibrată. Băieții noștri au câștigat primul act cu 25-17, apoi l-au cedat pe al doilea cu 25-22. Cel mai ”fierbinte” set l-am consemnat în mijlocul întâlnirii și a fost câștigat de timișoreni cu 29-27, după o frumoasă revenire a acestora de la ”minus 4” puncte în câteva rânduri. Storși de energie, bănățenii au cedat la câte cinci puncte următoarele seturi, 20-25 și 10-15 tiebreak-ul, însă impresia lăsată de jucătorii pregătiți de Sorin Schiesz e că mult dorita victorie e pe aproape.

CSU Universitatea de Vest se întoarce la jocurile de campionat și își concentrează atenția pe deplasarea de sâmbătă, la CSM Corona Brașov (ora 18,30). Le dorim succes voleibaliștilor noștri!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin