Badminton

AM CÂȘTIGAT PATRU FINALE NAȚIONALE

by: comunicare

0

CSU Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit patru titluri cu ocazia Campionatelor Naționale de seniori și U15 pe care le-a găzduit în acest final de săptămână. Practic, din fiecare finală în care am fost reprezentați am luat maximum posibil – la simplu masculin, dublu masculin, dublu feminin și dublu mixt.

Collins-Valentine Filimon s-a încoronat campion național la toate cele trei probe în care a concurat. La simplu, l-a învins pe băcăuanul Robert-Mihnea Crăciun cu 15-21, 21-15, 21-12, iar la dublu mixt a făcut pereche cu Maria Duțu (tot de la CSU UVT), câștigând cu 21-4, 21-9 în fața cuplului Robert-Mihnea Crăciun/Maria-Luiza Milu (Știința Bacău). Filimon și Crăciun nu au fost doar adversari; din postura de parteneri, au câștigat titlul național la dublu masculin, unde au dispus de Robert Ciobotaru/Daniel Cojocaru (Știința Bacău) cu 21-14, 21-11.

Fetele au fost o prezență masivă în ultimul act de dublu, unde trei din cele patru competitoare au purtat tricoul CSU UVT. Denisa Stemate și Andra Stoica le-au învins pe Loredana Lungu (CSU UVT) și Luiza Micu (Știința Bacău), după cea mai lungă partidă din ziua finalelor – 21-15, 14-21, 21-19.

Merită felicitate și medaliatele noastre cu bronz ale competiției interne: Laura Constantin și Andra Stoica la simplu feminin, Florentina Constantinescu și Maria Duțu (în aceeași pereche), Laura Constantin (în cuplu cu Anamaria Șerban) la dublu feminin, Loredana Lungu (în pereche cu Daniel Cojocaru) la dublu mixt.

Tot la sala de sport a Universității de Vest din Timișoara s-au desfășurat, în paralel, Campionatele Naționale pentru sportivi sub 15 ani, unde CSM Timișoara a fost prezentă în două finale, cu Ioan Fircea printre câștigători; e vorba de dublu mixt și dublu masculin, unde a luat aurul împreună cu laureații de la simplu – Daria Gherasim (Universitatea Galați) și Maxim Iacob (Kids Tâmpa Brașov).

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin