Volei

”A FOST MAI MULT DECÂT PRIMUL SET”

by: comunicare

0

Jocul de campionat, din acest final de săptămână, al voleibaliștilor noștri a adus primul set adjudecat în Divizia A1 – lucru remarcat de aproape toți. Antrenorul timișorenilor, Sorin Schiesz, a mers însă mai departe cu analiza ”la rece” a meciului cu Știința Explorări Baia Mare (scor final 1-3).

”Îmi place să cred că a fost mai mult decât un set câștigat în jocul de sâmbătă cu băimărenii. Spun asta, referindu-mă la creșterea în joc a băieților noștri, care au început mai bine fiecare set. În primul am fost un pic ghinioniști (n. n. setul a fost pierdut 23-25), în cel de-al doilea am evoluat constant bine până la un punct, după care am greșit de câteva ori și advrsara s-a desprins, în al treilea am jucat perfect și ne-am impus, iar în al patrulea ne-am arătat tinerețea” a spus Schiesz despre cele patru părți ale întâlnirii.

Din păcate, CSU Universitatea de Vest din Timișoara nu a putut conta pe serviciile lui Sergiu Rodina (care a absentat, pentru că a fost la serviciu), iar această absență s-a simțit considerabil. Chiar și așa, prestația jucătorilor noștri a fost mult mai bună decât în alte partide.

Pentru bănățeni, urmează un meci foarte dificil la Zalău, unde câștigarea unui set ar fi deja o performanță, iar după aceea, în 9 decembrie, vine jocul cu vecina de clasament Universitatea Cluj, în care suntem siguri că băieții noștri se vor mobiliza pentru a forța și prima victorie.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin