Badminton

VICECAMPIONI, PE ECHIPE!

by: comunicare

0

CSU Universitatea de Vest din Timișoara s-a întors cu ”argintul” de la Campionatele Naționale pe echipe, desfășurate la Galați. Formația bănățeană a aliniat un mix de tinerețe și experiență, care au avut un rol important în special în partida pentru accesul în finala mare.

Echipa noastră s-a aflat încă din grupe cu cea mai importantă adversară, Știința Bacău (ulterioara câștigătoare a competiției pe echipe). De aceea a terminat faza grupelor pe poziția a doua, fiind nevoită să lupte pentru accesul în finală cu Sportul Studențesc și Politehnica Iași, în faza eliminatorie a competiției. Formația bănățeană s-a impus cu scorul general de 3-2, atât în sferturi de finală cât și în semifinale. Interesant este că în ambele cazuri, punctele au venit din jocurile de simplu feminin (Andra Stoica), dublu feminin (Florentina Constantinescu și Maria Duțu), respectiv dublu mixt (Florin Posteucă/Florentina Constantinescu).

Finala mare a fost un noul duel clasic al badmintonului românesc între Timișoara și Bacău. Sportivii din Moldova și-au asigurat victoria încă din primele trei meciuri – simplu masculin și feminin, dublu masculin. Robert Crăciun l-a învins Mihai Stoica, scor 21-19, 21-15, Vlada Ginga pe Andra Stoica, scor 21-17, 21-13 și Robert Ciobotaru/Daniel Cojocaru pe Vlad Dehelean/Mihai Stoica, scor 21-16, 21-18.

Lotul complet cu care CSU Universitatea de Vest din Timișoara s-a prezentat la ”naționalele” pe echipe a fost compous din: Laura Constantin, Florentina Constantinescu, Maria Duțu, Loredana Lungu, Denisa Stemate, Andra Stoica, Vlad Dehelean, Alexandru Dehelean, Florin Posteucă și Mihai Stoica.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin