Badminton

TITLU DISPUTAT DE 3 SPORTIVE UVT

by: comunicare

0

Campionatele Naționale de badminton U13 și tineret (U23) au adus noi confirmări ale valorii fetelor de la CSU Universitatea de Vest din Timișoara. Trei dintre componentele clubului nostru au fost prezente în finala de dublu feminin, unde firesc am avut parte atât de medalie de aur cât și de argint.

Laura Constantin e campioană națională de tineret, la dublu feminin, alături de Anamaria Șerban (Sportul Studențesc). Cele două au fost principale favorite, însă au reușit să se impună în finala cu alte două componente ale clubului nostru – Maria Duțu/Denisa Stemate scor final 21-23, 21-12, 21-14. Laura și Anamaria au venit după un alt meci de trei seturi, în semifinale, unde suspansul a ținut până la ultimul punct. Perechea timișoreano/bucureșteană a dispus de Paola Ginga/Vlada Ginga (Știința Bacău) cu 21-13, 14-21 și… 27-25 în setul decisiv!

Laura Constantin a atins faza semifinalelor și pe tabloul de dublu mixt, unde a concurat alături de Cosmin Anton (CSS 6 București). Tot în semifinalele de dublu mixt s-a oprit și Mihai Stoica, în pereche cu Alexandra Scarlat (CSS 6 București). Până în sferturi de finală au ajuns Maria Duțu și Loredana Lungu, în perechi diferite.

La dublu masculin, sportivii noștri Vlad Dehelean/Mihai Stoica au ajuns până în semifinale, unde i-au întâlnit pe Paul Hărănguș (VSM Timișoara) și Petre Comăneanu (Sportul Studențesc); ei terminaseră pe locul al 2-lea în grupa B a competiției de dublu masculin.

În concursurile de simplu, cel mai bun rezultat timișorean l-a reușit Maria Duțu; ea a jucat una din  semifinale, unde a pierdut la Vlada Ginga (Știința Bacău) ulterioara câștigătoare. Și Loredana Lungu ”a căzut de pe un cal mare”, ea fiind învinsă în sfertul de finală cu Maria Luiza Milu (Știința Bacău) finalistă a tabloului. Tot la simplu feminin, Laura Constantin a cedat în sferturi de finală la Denisa Muscalu (CSC Berceni). Dintre băieți, Mihai Stoica a cedat în turul al II-lea, iar Vlad Dehelean a jucat un singur tur, la fel ca Denisa Stemate.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin