Volei

START CU CEA MAI LUNGĂ DEPLASARE

by: comunicare

0

CSU Universitatea de Vest din Timișoara a revenit în Divizia A1 și începe ediția 2023-24 a competiției interne în condiții deloc de invidiat. Băieții fac deplasarea la CSM Constanța cu o zi înaintea întâlnirii; îi așteaptă un drum de 12-13 ore, apoi întoarcerea și pregătirea rapidă a unei noi deplasări, marți în Cupa României, la Universitatea Cluj.

Sergiu Călin e accidentat și nu merge la malul mării, cum de altfel sunt în imposibilitate de a traversa țara (din motive de angajamente la locurile lor de muncă) alți doi jucători cu mare experiență – Sergiu Rodina și Lucian Bădiceanu. Echipa noastră de volei joacă sâmbătă, la ora 13, la CSM Constanța.

Lotul de jucători cu care CSU UVT abordează sezonul intern nu a suferit mari modificări. La capitolul sosiri, trebuie remarcată revenirea lui Robert Vîrlan, precum și aducerea unor tineri de perspectivă, care au nevoie de cât mai multe meciuri de primă divizie: Sergiu Popa (venit de la Oradea), Robert Florei (de la Oțelu Roșu) și Andrei Curic (de la Suceava).

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin