Volei

”PĂRȚI POZITIVE ÎN CIUDA EȘECULUI”

by: comunicare

0

CSU Universitatea de Vest Timișoara nu s-a predat în jocul de Cupa României, de la Universitatea Cluj Napoca, ba chiar putea să obțină mai mult decât un set. Pe această idee s-au axat concluziile antrenorului bănățean Sorin Schiesz după duelul studențesc încheiat cu 3-1 în favoarea celor de la Someș.

CSU UVT a avut un start foarte bun de meci, cu set câștigat, 25-23 și cu un act al III-lea remarcabil, în care a cedat cu 28-26 în cele din urmă. Aceste perioade ale jocului îi dau speranțe tehnicianului uvetist: ”Trebuia să câștigăm mai mult decât un set, cred că am fi meritat acest lucru. E un joc de la care am rămas cu mai multe lucruri pozitive decât înfrângerea. Ținând cont că dintre oamenii cu experiență indisponibili la startul sezonului – Rodina, Bădiceanu și Călin – doar primul a jucat la Cluj Napoca, îmi place să cred că mai avem două atu-uri în partidele directe cu clujenii sau cu adversarele cu care putem emite pretenții” a spus Sorin Schiesz.

La finele săptămânii vine și primul meci acasă, cel din Divizia A1, contra Universității Craiova. Partida e programată sâmbătă, de la ora 16,30, la sala Universității de Vest din zona Oituz/Popa Șapcă.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin