Karate

MEDALIAȚI LA EUROPENELE IKU

by: comunicare

0

Karateka de la CSU Universitatea de Vest din Timișoara se întorc cu rezultate foarte  bune, obținute pentru România la Campionatele Europene IKU din Slovenia. La Novo Mesto, clubul nostru a avut premianți și la feminin și la masculin, atât în concursurile individuale cât și pe echipe.

În competițiile feminine s-au remarcat trei tinere ale CSU UVT. Ioana Popescu (categoria 55kg) a terminat prima la kata individual shotokan și la kumite individual sanbon; Ioana a obținut, de asemenea, un loc al doilea la kata individual absolut. Ana Maria Bucșă a izbutit și ea două clasări pe podium: locul 3 kata inidividual shotokan și locul 3 kata individual absolut. Denissa Isabella Burz (63 kg) a obținut tot două ”bronzuri” la kata individual rengokai și kumite individual sanbon.

La masculin, Mihai Stanciu a cucerit două titluri continentale, la kata individual shotokan și la kata individual absolut. Alexandru Schein a terminat cu un loc 2 la kata individual absolut și un loc 3 la kata individual shotokan. Bogdan Hrițcu a punctat și el prin locul 3 la kata individual rengokai.

Sportivii noștri seniori au obținut locuri fruntașe și în concursul pe echipe; băieții au cucerit locul I la kata seniori, iar fetele locul al II-lea la kata senioare.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin