Handbal

PRIMUL PUNCT, DIN DEPLASARE

by: comunicare

0

Septembrie 2023 a adus startul noului sezon handbalistic de liga a 2-a, în care CSU Universitatea de Vest din Timișoara a bifat primul punct. Fetele, pregătite din acest sezon de Eugen Bota, au smuls egalul la CSU Reșița, 28-28, reușind să ducă la bun sfârșit o cursă de urmărire ce a durat aproape tot meciul. Timișoara a fost condusă la câte 3 goluri înaintea pauzei, apoi chiar și la 5 lungimi în repriza a doua, dar nu a renunțat la luptă și a egalat în trei rânduri pe final de întâlnire. Vanessa Ludwig și Florentina Sârbu au marcat câte 5 goluri, ele fiind principale marcatoare; printre reușitele lui Sârbu ultima a stabilit scorul final.

CSU UVT va juca următorul meci acasă în 8 octombrie, cu una din favoritele la promovare CSM Deva; la fel s-a întâmplat și anul trecut, când tot în octombrie, cele două formații s-au întâlnit la Timișoara.

CSU Universitatea de Vest a pierdut în runda inaugurală, scor 20-29 cu CSU Oradea, apoi a remizat la Reșița, 28-28 și la finele săptămânii va sta din cauza numărului impar al formațiilor din seria C.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin