Ciclism

MEDALII ”ÎN CASCADĂ”

by: comunicare

0

La Campionatele Naționale pe pistă de la Plovdiv, reprezentanții noștri au fost mai mereu în prim planul luptei pentru medalii, în primele două zile de competiție.

Alexandra Cioclu a confirmat așteptările și s-a dovedit cea mai bună la categoria junioarelor la proba individuală de urmărire 2km, la scratch și la TT 500 m. Georgeta Ungureanu (Elite F) a terminat a doua urmărirea individuală de 2 km și proba de sprint 200 m, iar la scratch și TT 500 m a terminat pe poziția a 3-a. Din echipa feminină a Universității de Vest din Timișoara mai remarcăm victoria Andrei Maria Racolta (categoria copii A) la proba de sprint individual 200 m și locul 5 la TT 500 m ( youth F). De asemenea, Natalia Mănescu (U23) a terminat a 4-a la scratch.

Băieții nu s-au lăsat nici ei mai prejos. Mădălin Gaiță (Master 1) a fost cel mai rapid la urmărire individuală 2 km și a terminat pe locul 4 la TT 500 m. Alin Toader (U23) a luat medaliile de bronz în cele două curse de sprint în care a fost prezent. CSU Universitatea de Vest a fost parte din spectacolul competiției pe echipe, unde a terminat a 3-a cursa de urmărire pe distanța de 4 km și apoi pe locul al 2-lea, proba de sprint; interesant e că timișorenii au fost la doar 3 zecimi de secundă de câștigători. În componența echipei UVT sunt Mihai Băbăiță, Alin Toader, Erick Rogoz Lorincz, Andrei Ionuţ – Andrei și Alexandru Hojda.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin