Fotbal

BÎZOI ÎNCREZĂTOR ÎN SCORURI MAI BUNE

by: comunicare

0

S-a consumat deja o jumătate de tur în campionatul ligii a 4-a, pentru fotbaliștii noștri, astfel că putem face o analiză a startului de sezon privind evoluția echipei CSU Universitatea de Vest din Timișoara. Coordonatorul Gabriel Bîzoi pune rezultatele oscilante din cele 9 etape de campionat pe seama entuziasmului și a tinereții jucătorilor; sunt în lot 17 jucători foarte tineri, de 19 sau 20 de ani.

Practic, băieților le lipsesc doar rezultatele, pentru că impresia lăsată pe teren e una încurajatoare; toți își dau silința să progreseze, însă poate tocmai acest elan îi face să neglijeze unele aspecte ale jocului, care devin hotărâtoare. ”În multe jocuri am fost peste adversari, dar nu am gestionat bine fazele ofensive. Au fost uneori ratări incredibile, în momente cheie și am fost prinși descoperiți, încasând  goluri pe naivități destul de mari. Din atacuri poziționale ale adversarilor cred că am luat doar vreo două goluri. Cam așa am cedat multe puncte…” a spus Gabi Bîzoi. El nu poate uita încă ratările din primele două etape (1-4 cu Moșnița și 0-0 la Orțișoara), când băieții noștri au ratat și cu poarta goală. A mai fost și episodul de la Liebling  (înfrângere 0-2), unde UVT-ul domina întâlnirea, însă jocul s-a întrerupt din cauza unei furtuni cu grindină și după aceea totul s-a dat peste cap. În jocul cu Gătaia, ai noștri au primit golul de 1-1 în minutele adiționale, scăpând iar o victorie ce părea logică. Bîzoi e convins că dacă jocul funcționează trebuie să apară și rezultatele: ”Ar fi fost o problemă dacă nu aveam nicio idee de joc. Băieții sunt tineri și au mare potențial, participă la toate antrenamentele fiind foarte serioși. Chiar dacă o fi să mai aducem, vor fi tot jucători cu anul nașterii după 2000” a spus conducătorul echipei noastre.

În următoarele două săptămâni, CSU Universitatea de Vest din Timișoara întâlnește două echipe apropiate din clasament; merge sâmbătă după amiază la Unirea Jmbolia, care are un singur punct în plus față de ”studenți” și apoi va primi vizita echipei AS Gelu, aflată la trei puncte în față.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin