Șah

APROAPE DE PODIUM

by: comunicare

0

Superliga pe echipe, la șah, s-a încheiat la Eforie Nord după o săptămână și jumătate de confruntări interesante, în cadrul cărora CSU Universitatea de Vest din Timișoara a ocupat poziții foarte apropiate de podiumul național.

La masculin, sportivii legitimați la UVT au terminat pe locul al 4-lea, după tripleta medaliată Vados Arad – CSU ASE București – ACS Smart Galați. Clubul nostru a adunat 5 victorii în cele 9 runde ale concursului: 3,5-2,5 cu CSM Baia Mare, 6-0 cu Viitorul Urziceni, 4-2 cu Medicina Timișoara, din nou 4-2 cu Phoenix Buzău și 3,5-2,5 contra celor de la ACB Ineu. Eșecurile au fost de două ori la limită cu Smart Galați și Șah Club Oltenia Craiova precum și două înfrângeri 2-4 cu primele clasate Vados Arad și ASE București. Lotul ”universitar” masculin i-a avut în componență pe Lucian-Costin Miron, Lucian-Ioan Filip, Adrian Sechereș, Andrei Filip, Iustin Ciorgovean, Pavel-Alexandru Nastore, dar și pe grecii Stamatos Kourkoulos-Arditis și Stelios Halkias.

În concursul feminin, CSU Universitatea de Vest a terminat pe locul al 5-lea, după CSM Iași 2020, ACS Arnia Chess IT, CSU ASE București și CS Studențesc Medicina Timișoara. Fetele au fost patru în echipă: Anastasia Rakhmangulova (Ucraina) și româncele Andreea-Mărioara Cosman, Petronela-Alexandra Paraschiv și Ilinca-Petra Bățăgan. Rezultatele ”studentelor” noastre au fost: 3,5-0,5 cu CSM Sighetu Marmației, 0,5-3,5 cu ASE București, 1,5-2,5 cu ACS Arnia Chess, 1,5-2,5 cu CSM Iași, 2,5-1,5 cu CSU Ploiești și 1-3 cu Medicina Timișoara.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin