Șah

SECHEREȘ, CEL MAI BINE CLASAT

by: comunicare

0

Etapa de șah clasic de la Arad, din cadrul Grand Prix România, s-a încheiat azi la fostul Casino din orașul de pe Mureș. CSU Universitatea de Vest din Timișoara a avut opt jucători implicați, cinci dintre ei punctând și în ultima rundă. Cel mai prețios rezultat l-a reușit Adrian Sechereș – victorie la Andreea Navrotescu, care reprezintă Franța. În ierarhia finală, Sechereș a făcut parte din rândul jucătorilor cu 6,5 puncte, adică la un singur punct distanță de podiumul competiției format în ordine din Haik Martyrosian (Armenia), Hans Moke Niemann (SUA) și Nikola Nikolovski (Macedonia de Nord).

CSU UVT i-a mai avut în Top 100 (din 424 de participanți) pe ceilalți doi jucători cu experiență – Iustin Ciorgovean cu 6 puncte și Lucian Filip cu 5,5puncte. Cu câte 5 puncte au încheiat concursul Petronela Paraschiv și Pavel Nastore, câte 4 puncte au acumulat tinerii Andrei Cazan (U20), Răzvan Buzuriu (U14), iar 3,5 puncte a însumat Gabriel Drăgoi (U20).

Circuitul Grand Prix România ia o pauză în următoarea perioadă, urmând să revină în atenție în 4-5 noiembrie, cu etapa de la Cluj Napoca și în 4-5 decembrie cu turneul final de la Alba Iulia.

Foto: Federația Română de Șah

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin