Volei

PREMIANȚI LA ORADEA

by: comunicare

0

Prestație lăudabilă pentru unii dintre jucătorii noștri, în turneul de volei pe nisip de la Oradea. Denisa Popa, Naomi Brehuescu și Sergiu Rodina au terminat cu victorii în ultima zi de întreceri, reușind clasări pe podiumul de premiere.

Sergiu Rodina, în pereche cu Valentin Hupoiu (Știința Politehnica București) a câștigat finala mare a tabloului masculin, cu Petru Vornicu și Mihail Șapco (ambii de la Universitatea Cluj. Rodina/Hupoiu s-au impus în minimum de seturi, 23-21, 21-17. Tot cu o victorie, însă în finala mică, au terminat Denisa Popa și Naomi Brehuescu în disputa cu Iuliana Fîca și Anca Pașca (ambele de la CSU Oradea), scor 2-0 (21-12, 21-17). Ca fapt divers, primele clasate au fost tot din Banat – Adina Stanciu/Ioana Ordean (CS Oțelu Roșu), învingătoare într-o dispută anterioară în fața ”studentelor” noastre Popa/Brehuescu.

La Oradea, au evoluat și alți jucători ai CSU Universitatea de Vest din Timișoara. La feminin Ioana Drăghina și Nicoleta Arjoc au fost în aceeași pereche, iar Alexandra Dăniloaia în cuplu cu Bianca Pup (CSU Reșița). Pe tabloul masculin au mai concurat perechile ”uvetiste” Andrei Laza/Lucian Bădiceanu, Robert Vîrlan/Sergiu Călin și George Breban împreună cu bihoreanul Andrei Crișan.

Foto: facebook / Oradea Beachvolleyball Tournament

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin