Șah

PARASCHIV, VICTORII PE LINIE

by: comunicare

0

A treia etapă a Circuitului UVT la șah s-a desfășurat în a doua parte a acestei săptămâni și s-a încheiat în cursul zilei de azi cu un bilanț perfect al reprezentantului nostru, Paul Alexandru Paraschiv.

El a terminat acest turneu de șah clasic cu șapte victorii în tot atâtea meciuri disputate, fiind liderul concursului jucătorilor legitimați. Paul (student în anul 3 la Facultatea de Drept) a fost urmat la un punct distanță, de Petru Sebastian Ursan (ACS Șahistul Pecica) și la un punct și jumătate în spate de Ioan Radu Dima. În imediata vecinătate a podiumului s-a situat și Petronela Alexandra Paraschiv, de asemenea cu legitimare la CSU Universitatea de Vest din Timișoara; ea a acumulat 5 puncte, fiind la egalitate cu Daniel Ioan Gabor (CS Jeco Centrocoop București). În competiția ”legitimaților” au participat în această etapă aproape 40 de jucători.

La categoria celor nelegitimați, etapa a 3-a a Circuitului UVT a fost câștigată de Bogdan Nemeș cu 5,5 puncte. În urma lui s-au mai clasat pe podium Flavius Popa și Tudor Badea cu câte 5 puncte.

Circuitul UVT mai are două etape în acest an și apoi turneul final. Etapa a 4-a e programată în perioada 21-24 septembrie (șah clasic), etapa a 5-a e în 8 octombrie (șah blitz), iar Finala în 17-19 noiembrie (șah blitz). Parteneri: Universitatea de Vest din Timișoara, Centrul de Proiecte, REHA Clinic.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin