Badminton

LA UN PAS DE MEDALIE

by: comunicare

0

Laura Constantin, care ne reprezintă în competițiile de senioare, a fost la un pas de semifinalele competiției de dublu feminin, la Campionatele Europene de badminton de la Vilnius. Laura a făcut pereche cu Denisa Muscalu, cele două fiind oprite chiar înaintea fazei în care puteau obține măcar bronz. Ucrainencele Raii Almalalha și Anastasia Alymova aveau chiar să câștige acest tablou de concurs, ceea ce înseamnă că fetele noastre ”au căzut de pe un cal frumos”.

Laura Constantin a avut ghinionul să o întâlnească și pe tabloul de simplu pe Alymova, care s-a impus și în acel meci. De altfel, Alymova a ajuns să câștige titlul european și pe tabloul de simplu.

Celălalt reprezentant al nostru, Vlad Dehelean a concurat doar pe tabloul de dublu masculin, în pereche cu George Alexandru Mocan (legitimat la CSM Timișoara). Compatrioții noștri au evoluat doar în primul tur, unde au pierdut la un cuplu din Polonia, cotat cu a 8-a șansă la titlu.

Totuși, turneul individual al ”europenelor” U17 de badminton de la Vilnius ne-a arătat că actuala generație a acestei categorii de vârstă are potențial pentru a obține rezultate. Luca Pandele și Denisa Muscalu au ajuns până în semifinalele de la dublu mixt, performanță echivalentă cu medaliile de bronz.

Sursa foto: Federația Română de Badminton

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin