Volei

FINALIȘTI NAȚIONALI!

by: comunicare

0

CSU Universitatea de Vest Timișoara a urcat pe podiumul Campionatelor Naționale de beachvolley, de la Iași, din week-end-ul 19-20 august. Andrei Laza  și Lucian Bădiceanu sunt vicecampioni naționali, după duelul de mare luptă cu Valentin Hupoiu și Bogdan Bratosin (CSU Știința București).

Cele două perechi au avut nevoie de trei seturi și de un super tiebreak pentru a se departaja într-o foarte mică măsură. Jucătorii din Capitală au luat primul set cu 21-18, apoi băieții noștri s-au impus cu 21-17, iar în ”decisiv” a fost 15-13 pentru adversari. Felicitări pentru spiritul de luptă până la capătul confruntării!

La aceleași Campionate Naționale, desfășurate la Iași, au mai participat Sergiu Călin și Robert Vîrlan care s-au oprit în sferturile de finală, respectiv Sergiu Rodina și Denis Boldiș care au ieșit mai repede din competiție. Am avut reprezentare și la feminin, prin perechea Denisa Popa / Naomi Brehuescu.

Participarea echipelor CSU UVT la CN Volei pe Plajă a făcut parte din proiectul Sportul Universitar UVT – Activ în Competiții și Comunitate, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Sursa foto: Facebook / brizo

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin