Badminton

ETAPA A 3-A, CIRCUITUL UVT

by: comunicare

0

Circuitul UVT de badminton a trecut în a doua jumătate odată cu disputarea etapei a 3-a, pentru categoriile Open, amatori și începători.

La Open, s-a jucat în sistem turneu, fiecare cu fiecare; la feminin, Sara Palfi a câștigat toate meciurile în câte două seturi, ea fiind urmată de Iasmina Bugarschi, Ema Alexandra Bicov și Daria Dacila. Toate cele patru jucătoare menționate aparțin CSM Timișoara. În concursul masculin, Paul Hărănguș (CSM Timișoara) a terminat pe primul loc, el fiind urmat de Vlad Alexandru Dehelean (CSU UVT). Ordinea celorlalți jucători, care au punctat și în clasamentul general a fost Himant Gupta (CSM), Radu Ștefan Panțuru (Badminton Club Deva) și Rareș Iepan.

În competiția de simplu a amatorilor s-a impus favoritul principal Dan Rotuna, 19-21, 21-17, 21-15 în finala cu Dragoș Balc, care l-a eliminat pe ”traseu” pe al 2-lea cap de serie, Andrei Nicolae Colt. Locul al 3-lea l-a ocupat Jatin Chaudhary, învingător în finala mică, în fața lui Cosmin Popescu. La amatori feminin, Ionela Cristina Marcu și Claudia Denis Marcu au punctat, în această ordine.

La începători, Laurențiu Agachi a acumulat punctele destinate învingătorului, după trei victorii în minimum de seturi.

La dublu, învingătorii au fost următorii:

Briana Herciu/Diana Maria Popescu – feminin Open

Vincent Dușnoki/Florin Posteucă – masculin Open

Andra Palfi/Sarra Palfi – feminin amatori

Jatin Chaudhay/Anurag Pundir – masculin amatori

Andra Palfi/Adina Paraschiv – feminin începători

Daniel Popescu/Loredana Lungu – mixt Open

Jaden Li/Mihaela Beșliu – mixt amatori

Levin Peng/Emily Yu – mixt începători

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin