Badminton

ACCES ÎN SFERTURI, LA EURO U17

by: comunicare

0

Echipa de badminton U17 a României a terminat cu un bilanț excelent faza grupelor la Campionatul European al acestei categorii de vârstă, programat la Vilnius (Lituania). Avem câteva nume, ce au legătură cu Timișoara, astfel că atenția ne e și mai mare la ceea ce fac.

Sportivul nostru Vlad Dehelean face parte din această foarte talentată selecționată; Vlad a și punctat în prima confruntare a grupelor, cea cu Armenia, încheiată cu 5-0. el a făcut pereche cu George Alexandru Mocan (legitimat la CSM Timișoara), iar cei doi s-au impus categoric în fața cuplului Hayrapetyan/Hovhannisyan cu 21-10, 21-11. Mocan a mai punctat tot la dublu masculin și în întâlnirile următoare, cu Norvegia și cu Belgia, însă făcând pereche cu Dragoș Niță, de asemenea jucător ce evoluează pentru CSM Timișoara.

Dintre fete, o amintim pe Laura Constantin, nimeni alta decât campioana en titre de senioare a României, în tricoul CSU UVT, însă la junioare ea reprezintă CSS 6 București. Laura a fost prezentă în fiecare întâlnire din faza grupelor și cu o singură excepție, a înșirat șapte victorii în jocurile de simplu ori de dublu.

Per ansamblu, România a câștigat grupa a 7-a, cu victorii de fiecare dată. Dacă primele trei au fost categorice – 5-0 de fiecare dată cu Armenia, Slovenia și Norvegia – în meciul decisiv cu Belgia ne-am impus cu scorul general de 3-2. Suntem între primele opt echipe ale Continentului și jucăm, luni, cu Turcia în sferturile de finală. Vă ținem pumnii și pentru faza eliminatorie!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin