Volei

ȘTIM ADVERSARELE, DE LA EUROPENE

by: comunicare

0

Băieții noștri de la volei reprezintă România în turneul masculin al Campionatelor Europene Universitare programate de azi la Braga (Portugalia). Conform tragerii la sorți, ce s-a desfășurat chiar în ziua festivității de deschidere, Universitatea de Vest din Timișoara urmează să evolueze în grupa B, alături de Universitatea din Osijek (Croația), Universitatea Nova din Lisabona (Portugalia), Institutul de Tehnologie Karlsruhe (Germania) și Universitatea din Valencia (Spania). Programul meciurilor, pentru studenții bănățeni începe mâine (luni), de la ora 16,30, cu cei din Osijek. Marți, UVT stă, miercuri are meci cu colegii din Karlsruhe (ora 18,30), joi cu Valencia (ora 16,30) și vineri cu Nova Lisabona (ora 18,30).

În cealaltă grupă a turneului masculin, vor juca între ele Universitatea din Rostock, Universitatea din Wurzburg (ambele din Germania), gazdele de la Universitatea din Minho, Universitatea din Norvegia de Vest și Universitatea Politehnica a Cataluniei (Spania).

Primele două clasate se califică în semifinale, următoarele două clasate vor evolua în grupa valorică 5-8, iar ultimele formații vor juca meciul de clasament pentru poziția a 9-a. Campionatele Europene Universitare de volei se vor încheia duminica viitoare. Le dorim baftă sportivilor noștri!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin