Volei

PRIMA VICTORIE LA EUROPENE

by: comunicare

0

Universitatea de Vest din Timișoara a învins Universitatea din Osijek, cu 3-0, în meciul de debut la Campionatele Europene Universitare ce se desfășoară în această săptămână la Braga (Portugalia). Pe seturi a fost 25-22, 25-22, 25-16.

Băieții noștri au arătat o prestație sigură, cu un act al 3-lea, în care au condus de la un capăt la celălalt și cu finaluri remarcabile în seturile întâi și al 2-lea. Studenții croați au început curajos, cu câte 5 puncte avans, în două rânduri, însă timișorenii au egalat și apoi au trecut la conducere, având la rândul lor 5 și chiar 6 ”lungimi”. Pe final de set, s-a ajuns din nou la scor egal, 20-20 și 21-21, dar UVT-ul a realizat de trei puncte reușite de Vîrlan și unul de Câmpean, bănățenii beneficiind și de o greșeală a adversarilor, pentru un 25-22 obținut pe merit. Și în setul al doilea, ambele formații au avut inițiativa, dar de la 21-19 pentru croați, compatrioții noștri au întors la 23-21, terminând cu 25-22, grație atacurilor lui Rodina și Vîrlan precum și a blocajelor lui Câmpean, Preda și Micu. Setul al 3-lea a fost cel mai clar dominat de Universitatea de Vest din Timișoara, care privește încrezătoare și partidele ce vin; următoarea va fi miercuri, de la ora 18,30 cu Institutul tehnologic din Karlsruhe (Germania).

Azi, principalii realizatori ai echipei noastre au fost Darius Câmpean cu 16 puncte, Robert Vîrlan cu 10 și Sebastian Micu cu 9. Au mai punctat: Sergiu Rodina 7, Rareș Preda 7, Lucian Bădiceanu 4, Emanuel Drăgan 2.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin