Badminton

CIRCUITUL UVT, ETAPA A 2-A

by: comunicare

0

A 2-a etapă a Circuitului UVT la badminton s-a desfășurat în acest final de săptămână și s-a încheiat cu victoria lui George Alexandru Mocan (CSM Timișoara) la categoria Open. Mocan l-a învins cu 21-12, 21-9 pe Alexandru David Sinculeț (CSS Bacău); în semifinale, Mocan a trecut, într-un duel al generațiilor de Florin Posteucă (CSU UVT Timișoara), scor 21-12, 21-14, în vreme ce Sinculeț a avut un meci lung cu timișoreanul Dragoș Gabriel Niță, scor final 15-21, 24-22, 21-17. Competiția a avut și meciuri de clasament, pentru a se stabili o ordine precisă, în urma căreia să se acorde punctele acestei etape din Circuitul UVT. Astfel, ordinea reuniunii din iulie, la Open este: George-Alexandru Mocan, Alexandru-David Sinculeț, Dragos-Gabriel Niță, Florin-Eugen Posteucă, Vlad-Alexandru Dehelean, Alexandru-Denis Dehelean și Rareș Alexandru Iepan.

Categoria amatorilor a fost câștigată de Eduard Tolescu; clujeanul a beneficiat de abandonul din finală al timișoreanului Mihai Turturică. Anterior, Tolescu l-a depășit cu 21-19, 21-17, în semifinale, pe Dragoș Balc, iar Turturică a trecut de Cristian Tăut cu 21-17, 17-21, 21-16. Finaliștii primei etape, Dan Rotuna și Andrei Nicolae Colt, a fost eliminați în sferturile de finală de Balc și Turturică.

Iată ordinea primelor 12 poziții, în urma jocurilor de clasament: Eduard Ioan Tolescu, Mihai Turturică, Cristian Tăut, Dragoș Balc, Alexandru Şerban Boieru, Andrei Nicolae Colt, Dan Rotuna, Jatin Chaudhary, Alex Floruncuț, Liviu Zuzeac, Cosmin Panturu și Andrei Csaba Olah.

La începători, au concurat opt jucători, cel mai bun fiind Dragoș-Sebastian Baltag, 21-10, 19-21, 21-9 în finala cu George Mocan. Pe pozițiile următoare s-au clasat Laurentiu Agachi, Alexandru Mihai Cismaș, Călin Rus, Vladimir Tăut, Sebastian Marian Budea și Robert Valentin Neagoe.

Și evenimentul din această lună a fost finanțat de Primăria Municipiului Timișoara, prin Centrul de Proiecte.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin