Volei

CAMPIONII EUROPEI, LA UNIVERSITARE!

by: comunicare

0

Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat titlul european universitar, la Braga (Portugalia), după o finală câștigată în fața germanilor de la Universitatea din Rostock. Echipa noastră a fost singura non-germană din semifinalele acestei competiții, însă acest lucru nu a constituit o problemă.

UVT-ul a câștigat cu 3-0, pe seturi 25-22, 25-21, 25-21. A fost o partidă destul de echilibrată, în care timișorenii au trebuit să munceasă serios pentru a se impune, însă poate din acest motiv victoria este mai frumoasă. Primele două acte au fost cu multiple avantaje și de o parte și de cealaltă, însă finalurile de set au aparținut băieților noștri. În cel de-al treilea set, moralul și încrederea învingătorilor au cântărit tot mai mult pentru ”închiderea” meciului. În acest interval de meci, Universitatea de Vest nu a mai cedat inițiativa și s-a încoronat campioană universitară într-o manieră senzațională – fără să piardă vreun set în toată această săptămână!!

Îi felicităm pe băieții din teren și pe cei de pe margine: Darius Cătălin Câmpean  (15 puncte), Sergiu Octavian Rodina (7p), Sergiu Florin Călin (1p), Lucian Pavel Bădiceanu, Ioan Dorin Moraru, Emanuel Cristian Drăgan (6p), Alexandru Moroșan, Sebastian Ovidiu Micu (13p), Leonard Giorgian Gologăneanu, Rareș- Andrei Preda, Marius Iustin Agachi, Robert Claudiu Vîrlan (17p). Antrenori: Sorin Schiesz și Ioan-Silviu Borozan.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin