Volei

BRONZ BALCANIC LA U22

by: comunicare

0

Sportivul nostru Denis Boldiș, prezent în mod frecvent la competițiile de volei pe plajă, a câștigat finala mică a Campionatelor Balcanice pentru sportivi sub 22 de ani, de la Shtip (Macedonia de Nord). Boldiș a făcut pereche cu George Breban, noul jucător al Universității Timișoara (venit de la Știința Explorări Baia Mare), luând numele de România 2 la competiția de la finele săptămânii trecute.

Boldiș/Breban au ieșit din grupe și i-au învins apoi, în sferturi de finală, pe Ștefan Anton/Radu Tănase, care au fost echipa România 1; scor final 2-1 (15-21, 21-16 și 15-8). Denis și George au fost depășiți în semifinale de Erion Bajrami/Ermal Maliqi (Kosovo), după două seturi identice 17-21, 17-21, dar au avut puterea să se impună cu 2-0 partida pentru locul 3 disputată cu perechea sârbă Andrija Tomić/Lazar Loboda; și în acest caz am avut parte de două seturi încheiate la fel, 21-13, 21-13. Finala mare a fost adjudecată de turcii Batuhan Kuru și Sacit Kurt.

România a participat tot cu două perechi și în competiția feminină a acestor Campionatel Balcanice: Ioana Hododi / Ioana Miu, respectiv Iustina Corcoz / Alexandra Daniloaia, prima dintre ele obținând de asemenea medaliile de bronz. Apropo de Corcoz și Daniloaia, ele vor putea fi văzute la Campionatul European U22, de la Timișoara, pe terenurile din Parcul Rozelor și Piața Victoriei (Operei).

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin