Actual

AVEM REPREZENTARE LA CHENGDU

by: comunicare

0

Suntem în săptămâna în care iau startul Jocurile Mondiale Universitare de la Chengdu (China) sau mai pe scurt Universiada de Vară. Competiția trebuia să aibă loc în anul 2021, dar din cauza restricțiilor sanitare severe din țara asiatică a fost amânată.

CSU Universitatea de Vest Timișoara va fi la Jocurile Mondiale Universitare prin una dintre componentele echipei de baschet – Brigitte Alexandra Steiner – respectiv prin șeful delegației tricolore, directorul CSU UVT, Doru Costică. Și colegii de la CSU Politehnica Timișoara îl au în delegație pe înotătorul Emil Dăncăneț. De altfel, baschetul și înotul sunt printre cele mai bine reprezentate discipline ale delegației noastre. Baschetul trimite chiar ambele echipe universitare ale României, atât la feminin cât și la masculin; în competiția fetelor România e în grupa C, alături de Finlanda și SUA, iar în cea a băieților e repartizată în grupa B alături de Argentina, Croația și Mongolia.

Mai avem sportivi la tenis de masă, atletism și gimnastică ritmică. Jocurile Mondiale Universitare de Vară de la Chengdu se vor desfășura în perioada 28 iulie – 6 august 2023.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin