Fotbal

UVT, start nedorit la Euro

by: comunicare

0

Reprezentanta României la Campionatul European Universitar de fotbal de la Tirana a început competiția cu un rezultat pe care nu și l-ar fi dorit mai ales ținând cont de evoluția scorului din prima parte a întâlnirii. Universitatea de Vest din Timișoara a cedat cu 3-1 întâlnirea cu Universitatea din Montpellier. Bănățenii au deschis scorul prin golul marcat de Alexandru Contescu în min. 25. Francezii  au egalat chiar înaintea pauzei și au răsturnat scorul în partea a doua, cu goluri în startul și în finalul acestui interval. Mai trebuie spus că formația noastră a jucat în inferioritate numerică finalul de meci, din cauză că Alexandru Contescu a fost eliminat în min 63.

UVT a evoluat în formula: Andrei-Filip – Andreca, Contescu, Hotca, A. Popescu – Gladun (c), Morariu – Fl. Olariu, M. Olariu, R. Popa – Pițigoi. Au mai jucat: Carabaș,  Giuricici, Bain, Balabuc, Matiș. Antrenor: Emanuel Pătrașcu.

În aceste condiții, timișorenii au nevoie de victorii în următoarele meciuri pentru a mai spera la calificarea în sferturile de finală, unde merg primele două clasate din fiecare grupă. În grupa D, grupa UVT-ului, mai sunt Universitatea Politehnică din Torino și Universitatea de Științele Vieții din Estonia. Mâine, de la ora 11 (ora noastră) Universitatea de Vest întâlnește formația italiană.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin