Badminton

PRIMELE PUNCTE ÎN ”CIRCUITUL UVT”

by: comunicare

0

Cele două zile ale primei etape din circuitul UVT la badminton au fost pline; peste 100 de meciuri s-au jucat sâmbătă, iar alte 31 de confruntări în cursul dimineții de duminică, la sala UVT din zona Oituz/Popa Șapcă. Remarcații acestei competiții au fost Dan Rotuna (amatori) și Florin Posteucă (open), cu prezențe în finalele de simplu și de dublu. Rotuna a cedat finala de dublu masculin, dar a câștigat finalele de simplu băieți și dublu mixt. La Open, veteranul Florin Posteucă a pierdut finala de simplu în fața lui Mihai Bogdan Stoica, însă a câștigat finala de dublu, alături de un alt nume vechi în badmintonul timișorean – Vicent Dusnoki.

Trebuie să menționăm faptul că la fiecare etapă a ”Circitului UVT” cei clasați în primii 32 de concurenți iau puncte, care se acumulează odată cu desfășurarea celorlalte etape (iulie, august, septembrie și octombrie). Primul clasat a primit 100 de puncte, cel de-al doilea 85 de puncte, iar cee de-al treilea 70 puncte, ș.a. m. d.

Iată mai jos primii trei clasați de la fiecare categorie a amatorilor:

  • la simplu masculin: Dan Rotuna, Andrei Nicolae Colt și Liviu Zuzeac;
  • la simplu feminin: Ionela Cristina Marcu, Claudia Denisa Marcu și Mihaela Cristina Mois;
  • la dublu masculin: Jatin Chaudhary/Anurag Pundir, Dan Rotuna/Mircea Solymosi și Andrei Nicolae Colt/Liviu Zuzeac;
  • la dublu feminin: Octavia Dorina Iftime/Laura Muntean, Claudia Denisa Marcu/Mihaela Cristina Mois și Casandra Renata Baciu/Ionela Cristina Marcu;
  • la dublu mixt: Dan Rotuna/Mirabela Anda Duma, Himant Gupta/Octavia Dorina Iftime și Alin Cosa/Laura Muntean.

Categoria Open a avut doar trei tablouri, podiumurile fiind următoarele:

La simplu (s-au întâlnit și fete cu băieți): Mihai-Bogdan Stoica, Florin-Eugen Posteucă și Andra-Gabriela Stoica;

La dublu (s-au întâlnit și perechi masculine contra perechi feminine): Vicent-Antoniu Dusnoki/Florin-Eugen Posteucă, Himant Gupta/Alin Sorin Popescu și Eleonora Posteucă/Andra-Gabriela Stoica;

La dublu mixt: Mihai-Bogdan Stoica/Andra-Gabriela Stoica, Florin-Eugen Posteucă/Eleonora Posteucă și Vicent-Antoniu Dusnoki/Alexandra Hărănguș.

Următoarea etapă din ”Circuitul UVT” la badminton va fi în week-end-ul 22-23 iulie și va avea tot două categorii – Open și Amatori. Atât evenimentul din această lună cât și cel de luna viitoare sunt finanțate de Primăria Municipiului Timișoara, prin Centrul de Proiecte.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin