Șah

ÎNCEPE ȘI CIRCUITUL UVT LA ȘAH

by: comunicare

0

Asemeni badmintonului, șahul devine o disciplină sportivă, ce va fi prezentă în fiecare lună în programul sportiv al CSU Universitatea de Vest din Timișoara. Etapa 1 din UVT Grand Prix la șah cuprinde două probe – șah rapid și blitz. Ele se vor desfășura în zilele de sâmbătă, 1 iulie și duminică, 2 iulie.

Competiția de șah rapid va avea loc sâmbătă, pe durata a 9 runde, cu un ritm de joc de 10 minute + 5 secunde increment/jucător. Duminică va avea loc turneul de blitz, unde se vor disputa 9 runde, ritmul de joc fiind de 3 minute + 2 secunde increment/jucător.

În prezent, sunt înscriși peste 50 de jucători la turneul A (legitimați) și peste 25 de jucători la turneul B (nelegitimați). Participă de la copii cu vârsta de sub 8 ani, până la studenți și seniori, din Timișoara, Reșița, Sibiu, Târgu Jiu, Sânnicolau Mare, Giarmata Vii, Giroc, Șag, Sânandrei și Dudeștii Noi. Din partea CSU Universitatea de Vest din Timișoara s-au înscris studenții David Deac și Roberta-Iulia Fărcaș. Partidele de șah, ale ambelor probe, sunt prevăzute să se desfășoare în holul principal, de la parter, la Universitatea de Vest din Timișoara, de pe Bd. Vasile Pârvan, nr. 4.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin