Volei

UN NOU TITLU NAȚIONAL!

by: comunicare

0

Universitatea de Vest din Timișoara se mândrește cu al doilea titlu de campioană națională universitară, în sporturile de echipă, la o săptămână, după bucuria pe care ne-a oferit-o fotbalul!

Acum voleibaliștii noștri au câștigat finala cu Academia de Studii Economice București, scor 2-0 (25-19, 25-20). În turneul găzduit chiar de sălile UVT din Timișoara, gazdele au câștigat de fiecare dată în minimum de seturi și au oferit momente spectaculoase celor veniți să-i vadă. Victoria de azi le oferă șansa jucătorilor pregătiți de Sorin Schiesz și Eric Reitmayer să meargă la o nouă ediție a Campionatului European Universitar, de această dată la Braga (Portugalia). Lotul câștigător e format din Iustin Agachi, Lucian Bădiceanu, Denis Boldiș, Darius Câmpean, Emanuel Drăgan, Leonard Gologăneanu, Sebastian Micu, Dorin Moraru, Alexandru Moroșan, Radu Nucă, Rareș Preda și Sergiu Rodină.

Trofeul le-a fost înmânat învingătorilor de către rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Pirtea. UVT-ul are deja experiență în organizarea tuurneelor universitare la volei masculin, iar acest lucru se datorează și celor implicați, dintre care îi menționăm pe directorul de concurs, prof Sorin Grădinaru, și delegatul din partea FSSU, Dan Radulian.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin