Baschet

LA UN PAS DE SEMIFINALE

by: comunicare

0

Prima etapă a circuitului național de baschet 3×3, desfășurat la Sport Arena din București, a arătat o bună poftă de joc pentru băieții de la CSU UVT SCM Timișoara, care au fost la foarte mică distanță de intrarea între cele mai bune patru formații dintr-un total de 24!

Ei au mers excelent în faza grupelor, unde au înregistrat două victorii clare: 21-12 cu Titanii și 21-10 cu echipa intitulată ”Efect și puii de aur”. Optimile de finală le-au scos în cale Desvalidos, grupare pe care au depășit-o cu 17-15, iar în sferturi au întâlnit Agro Squad, în fața căreia au cedat, scor 17-19.

La Open feminin, CSU UVT SCM Timișoara a pierdut ambele jocuri din grupă, 12-21 cu Știința București și 4-22 cu CSM CSU Constanța. Fetele vor juca și mâine, însă în turneul de Cupa României; va fi, la început tot o fază a grupelor, în care vor juca tot în compania adversarelor de sâmbătă (Știința și Constanța) precum și a Universității Cluj. Meciul cu Știința e programat la ora 12,20, cel cu Constanța la 13,20, iar cu Clujul la ora 14.

UPDATE: rezultatele echipei noastre în grupele Cupei României: 13-19 cu Știința București, 0-22 cu CSM CSU Constanța (ulterioara câștigătoare a trofeului) și 8-15 cu Universitatea Cluj.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin