Handbal

Handbal ca la carte – Ediția a II-a

by: csu-uvt

0

Continuăm proiectul Handbal ca la Carte, organizat de CSU Universitatea de Vest din Timișoara împreună cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport – UVT!

Sărbătorim Ziua Copilului – 1 iunie, cu un adevărat festival de minihandbal la Universitatea de Vest din Timișoara, la care așteptăm peste 375 sportive de la 22 de cluburi din județele Timiș, Arad și Caraș-Severin.

Zâmbete și voie bună vor cuprinde zona din fața UVT, de pe bd. Vasile Pârvan, unde amenajăm 4 terenuri de minihandbal. Meciurile vor începe la ora 8:30.

Integrată în proiect este și o activitate metodică în data de destinată antrenorilor și profesorilor de educație fizică și sport, coordonată de conf. univ. dr. Eugen Bota, subiectele discutate fiind următoarele: Tehnica de apărare om la om și Pregătirea tehnică a portarilor

Mulțumim partenerilor noștri BRD Groupe Societe Generale, Profi, REHA Clinic și Primăria Timișoara, dar și voluntarilor care ne ajută să organizăm competiția!

Tot ca parte a acestui proiect, în data de 20 mai, a fost organizat primul turneu pentru Junioare 4, la care 100 de mici sportive au luat parte la turneu în Sala UVT Oituz (CSU UVT, LPS Banatul Timișoara, SCM Politehnica Timișoara, GKB Bocșa, CS Phoenix Buziaș, Voința Biled).

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin