Volei

PARCURS PERFECT! BRAVO, BĂIEȚI!!

by: comunicare

0

Voleibaliștii noștri se întorc de la turneul de promovare, desfășurat în acest final de săptămână, la Brașov, cu victorii în toate cele trei meciuri disputate. Cel mai recent triumf a fost chiar în fața gazdelor turneului, CSM Corona Brașov, în fața cărora ”studenții” s-au impus cu 3-1 la seturi. Favoriții noștri au luat primul și al doilea set, cu 25-20 și 25-18, apoi l-au cedat pe al treilea, scor 16-25, după care au închis meciul cu setul al patrulea, scor 25-21.

Am vorbit ”la cald” cu antrenorul Sorin Schiesz, chiar la momentul plecării cu autocarul, spre casă:

– Felicitări, pentru acest parcurs perfect; te-ai așteptat la trei victorii?

– Poate la parcursul perfect nu mă așteptam, dar speranțe aveam! Ideea e că și noi ne-am dorit foarte mult victoria cu echipa din Brașov și până la urmă ea a venit.

– Cum i-ai simțit pe băieți în aceste zile importante ale sezonului?

– Prima zi a fost cea mai dificilă, în meciul cu echipa din Oradea. Au fost și un pic de emoții, poate ne-am găndit că nu au cum să ne încurce, pentru că i-am învins de fiecare dată în meciurile din sezonul regular. Apoi, însă, de la meciul cu Râmnicu Sărat, s-a văzut o altă atitudine. Azi, am fost cel mai bine, în fața unei echipe, care pe hărtie, e mai bună decât a noastră.

A fost un moment cheie, la meciul cu Oradea, când a trebuit să salvați mingile de set?

Acolo, cred că au fost mai multe momente, când ne-au condus cu 17-9, ne-am apropiat la un punct, apoi iar am pierdut controlul 21-24, după care am revenit extraordinar. Pentru unii dintre băieții tineri a fost testul de maturitate, pentru că până acum probabil nu au mai jucat sub presiunea rezultatului. Toți, merită aplauze!

Greul abia acum începe…

– Evident! Deocamdată nu ne gândim la treaba asta, vrem să ne simțim bine în postura asta de învingători ai turneului de promovare, dar într-adevăr, greul va începe de acum încolo!

Foto: Dan Potor / sportsmedia.ro

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin