Badminton

ARGINT ȘI BRONZ ÎN CUPA ROMÂNIEI U17

by: comunicare

0

Sportivul nostru Vlad Alexandru Dehelean s-a întors cu două medalii, de la turneul de badminton ce contează pentru Cupa României, la categoria de vârstă sub 17 ani. Turneul s-a desfășurat la Galați la finele săptămânii trecute, reunind sportivii cei mai buni ai acestei vârste.

La simplu băieți, Dehelean a ajuns în faza semifinalelor, unde a fost depășit de un alt sportiv din orașul de pe Bega, George Alexandru Mocan, considerat marele favorit la câștigarea competiției. Acest lucru s-a și întâmplat într-o finală ce și-au disputat-o Alexandru Mocan și Dragoș Gabriel Niță (ambii legitimați la CSM Timișoara; a câștigat Mocan cu 21-15, 11-21, 21-16. Revenind la Vlad Dehelean, să menționăm că în drumul lui spre semifinale, tânărul de la CSU Universitatea de Vest a trecut și de favoritul nr 4 al tabloului, Călin Grăjderu (Kids Tâmpa Brașov), un alt sportiv foarte puternic la această categorie de vârstă. În semifinale, Dehelean a cedat în trei seturi la Mocan, cu 21-9, 16-21, 21-14.

Pe tabloul de dublu mixt, Vlad Dehelean și Laura Constantin (reprezentând CSS 6 București) au disputat finala cu redutabilii Alexandru Mocan și Cristina Sîrbu (ambii de la CSM Timișoara). S-a terminat 21-12, 21-18 pentru Mocan/Sîrbu.

La dublu băieți, sportivul nostru a concurat împreună cu David Tatu (ACS Agero Galați), dar drumul spre podium i-a fost barat… din nou de Alexandru Mocan, care a făcut pereche cu brașoveanul Călin Grăjderu.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin