Lupte

PATRIK GORDAN, LA ”EUROPENELE” U23

by: comunicare

0

Foarte tânărul luptător timișorean Patrik Iulian Gordan participă la începutul săptămânii viitoare la Campionatele Europene pentru sportivi Under 23, de la București, unde speră să fie una din surprizele plăcute. El a împlinit în această primăvară 18 ani și a acceptat dubla legitimare CSS 1 Timișoara și CSU UVT.

Gordan e vicecampion european de juniori și visează la rezultate cel puțin la fel de bune și în următoarea categorie de vîrstă, cea a ”tineretului” U23. El s-a antrenat în cadrul lotului național, la Izvorani (foto – Facebook/Federatia Romana de Lupte) și va concura în cursul zilei de luni, 13 martie, la stilul greco-romane, la categoria 87 de kilograme. Antrenorul coordonator de la clubul nostru, Marius Olaru, are mare încredere în Patrik, pe care-l apreciază atât pe plan sportiv cât și al învățământului (este elev la Colegiul Bănățean din Timișoara).

Luni după amiază va fi festivitatea de deschidere a competiţiei, la Sala Polvalentă din București, unde vor participa peste 700 de sportivi din 40 de ţări. Lotul României cuprinde 30 de sportivi la lupte libere, greco-romane și lupte feminine.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin