Volei

UN PRIM EȘEC, LA ULTIMUL TURNEU…

by: comunicare

0

Seria perfectă de victorii pentru voleibaliștii noștri s-a întrerupt cu ocazia ultimului turneu, la care băieții au participat în sezonul regular. În ciuda acestui meci pierdut, CSU UVT se menține pe primul loc, la o distanță consistentă; de altfel, parcursul de până acum al bănățenilor le conferă siguranța participării la turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1 de volei masculin.

Prima înfrângere în campionatul Diviziei A2 Vest s-a întâmplat, sâmbătă, în penultima partidă a turneului pe care chiar CSU Universitatea de Vest l-a găzduit. Echipa care a provocat bănățenilor această înfrângere a fost SCM Zalău; sălăjenii au venit cu câțiva jucători ce au evoluat și la prima echipă, în campionatul Diviziei A1, câștigând cu 3-2 în sala UVT din zona Oituz/Popa Șapcă. În celelalte două jocuri, ”universitarii” timișoreni n-au avut probleme și s-au impus cu 3-0 în meciurile cu ACS Pro Volley Oradea și cu Pro Volei Arad.

Antrenorul băieților de la CSU UVT a analizat, pe scurt comportarea în turneul de la Timișoara: ”Din păcate n-am terminat cu trei victorii, cum ne așteptam și cum doream. Am fi putut câștiga și jocul cu Zalăul, chiar dacă adversara și-a adus jucători din prima ligă. Am avut, din păcate, câteva căderi în momente destul de delicate ale meciului și am plătit. Una peste alta, putem spune că a fost de bun augur și înfrângerea asta, pentru că ne-a arătat unde ne situăm. Am jucat contra unei echipe cu talie mult mai mare, față de celelalte trei cu care am jucat de obicei; asta e important în perspectiva barajului de promovare și evident a anului următor. Trebuie să luăm partea pozitivă și din înfrângerea suferită. Mergem înainte!” a spus Sorin Schiesz.

Campionatul Diviziei A2 Vest mai are un turneu, în perioada 10-12 martie, însă CSU UVT va sta, din cauza numărului impar de formații. Atenția timișorenilor se va muta pe pregătirea participării în barajul de promovare. E posibilă perfectarea unui joc de verificare, însă deocamdată nu se cunoaște partenera.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin